Prijslijst

Website in HTML €99 + €8,99 per pagina
Website met (standaard) CMS €289
(standaard) webshop €399
Alle websites zijn inclusief domeinnaam, 3 maanden hosting en normaal technisch onderhoud. Websites in HTML worden bovendien gratis up to date gehouden (met in acht neming van onze algemene voorwaarden).  Bovenstaande prijzen zijn inclusief een korting van €160 indien u de website host bij Soluti. Indien u de website elders gaat hosten vervalt deze korting en wordt deze alsnog in rekening gebracht.
Extra domeinnaam €30. Inclusief doorschakelen naar de website. Deze prijzen gelden enkel voor een .NL, .BE of .COM domeinnaam. Voor afwijkende domeinnamen geldt een toeslag.
Formulieren In CMS sites en webshops gratis zelf te plaatsen. Standaard contactformulier in HTML site €30. Voor uitgebreidere formulieren geldt een meerprijs.
Extra Applicaties (enkel mogelijk bij CMS of webshop, bij meerdere applicaties geven we aantrekkelijke kortingen) Foto Applicatie (alleen bij CMS mogelijk) €100
Nieuwsbrief Gratis zelf te plaatsen
Gastenboek Gratis zelf te plaatsen
Tell a Friend €100
Produktapplicatie va €150 (alleen bij CMS mogelijk)
Meertalig €100 per extra taal (CMS) Meertalig €200 per taal (webshop)
Forum €100 (enkel mogelijk bij CMS)
Responsive maken voor tablet en mobiele telefoon €89 (bij website met standaard CMS)
iDEAL, Paypal, creditcard en betalen per bankoverschrijving (enkel bij webshops) Gratis, via betaalzeker. Geen inschrijf of maandelijkse Abonnementskosten, enkel tarief per transactie
Logo €89
Statistieken Gratis (via google analytics, mits u ons de volledige tracking code aanlevert, anders €30)
Uurloon €40 voor basiswerkzaamheden op onze eigen server of sites gemaakt door Soluti
€80 voor programmeurswerkzaamheden, speciale serverwerkzaamheden of websites die niet bij Soluti worden gehost.Toeslag spoedwerkzaamheden tussen 20.00 en 0.00 en zaterdag overdag 50%
Toeslag spoedwerkzaamheden tussen 0.00 en 09.00 en zondag 100%
Hosting Eerste 3 maanden gratis. Daarna €10 per maand bij facturering op jaarbasis (per website). Dit is inclusief 1 domeinnaam en normaal technisch onderhoud en, bij een HTML site, het up to date houden met in acht neming van de algemene voorwaarden. Bij facturering op basis van een maandovereenkomst kost de eerste maand €60, daarna €19 per maand (zie algemene voorwaarden).Hosting is volgens het fairuse principe. Dat wil zeggen dat er voor de klant geen limiet is zolang dit het redelijke niet overschrijdt. Deze redelijkheid is vastgesteld op een limiet van 1 GB hostingruimte. Indien dit wordt overschreden berekend Soluti €30 per gigabyte of deel hiervan per jaar in rekening.Dit bedrag wordt altijd achteraf verrekend aan de hand van het op moment van verlenging gebruikte opslagruimte. Ook als na het eerste jaar gratis hosting deze redelijkheid wordt overschreden is Soluti gerechtigd dit bedrag in rekening te brengen.
Aankoop foto’s Soluti kan de foto’s regelen voor de website. Hiervoor heeft zij uitsluitend een overeenkomst met istockphoto.com. Indien een klant via een andere weg foto’s wil aankopen dient zij dit zelf te regelen. Soluti berekend als de klant zelf de foto’s doorgeeft €10 per credit ex BTW, als Soluti de foto’s moet zoeken €15 per credit.
Emailadres Maximaal 5 emailadressen gratis (behorende bij uw domeinnaam). Daarna €10 per emailadres per jaar. De box voor emailadressen heeft voldoende ruimte voor normaal gebruik met outlook, zodat de box altijd automatisch leeg wordt gemaakt. Eventueel kunnen we de grootte van een emailbox vergroten naar 300 MB. Deze grootte is bij normaal met bijv outlook niet nodig, enkel indien u altijd online uw mail wilt bekijken. Hiervoor berekenen we €50 per jaar per emailadres.
Invullen CMS websites Een website met een CMS dient u zelf van inhoud te voorzien. Desgewenst plaatsen wij de inhoud voor u. Hiervoor berekenen wij ons uurtarief. U dient zelf de teksten en foto’s aan te leveren. Een HTML website vullen wij in, wij gaan ervan uit dat we de inhoud zo krijgen aangeleverd dat wij deze rechtstreeks kunnen copieren en plakken. Indien dit niet mogelijk is kunnen wij voor het invulling geven ons uurtarief in rekening brengen.
Voor afwijkende projecten geldt een afwijkende prijs, welke op aanvraag verkrijgbaar is.
Wachtwoord opnieuw instellen Gratis mits u geen emailadres heft veranderd via de achterkant van de website, anders tegen uurtarief.
Backup Voor het digitaal laten toekomen van een backup om een website elders te plaatsen berekenen wij €160. Dit bedrag is inclusief de gegeven korting op het maken van de basis website (doch exclusief eventueel extra gegeven kortingen) en het recht om een website te herplaatsen op 1 locatie anders als op de server van Soluti.
Domeinnaamhouder overdracht Gratis indien u houder bent van de domeinnaam, anders €150
Levering binnen 5 dagen Het is mogelijk om extra snel te leveren (5 dagen). Hiervoor geldt een meerprijs van €100. Deze wordt uitsluitend in rekening gebracht indien Soluti ook binnen deze gestelde termijn levert met in acht naming van de algemene voorwaarden
Meerprijs hosten elders De meerprijs voor een website indien u niet bij Soluti host bedraagt €160. Dit is inclusief het (eenmalig, indien site niet voorheen elders is geplaatst) plaatsen van de site op een externe server. Deze prijs wordt tevens in rekening gebracht indien de website in de toekomst elders wordt gehost.
 SSL (HTTPS) verbinding  Vanaf €60 per jaar
Alle prijzen zijn exclusief BTW en met in acht neming van typefouten. Voor het achteraf toevoegen van een applicatie kan een meerprijs gelden.

Contact

Soluti – Internet Solutions

Tel: 08 500 208 36
Normaal tarief
Wij zijn telefonisch bereikbaar va 14.00

Mail:
Skype: Soluti.info

KVK: 08167750
BTW: NL104198801B01

Contactformulier